Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Пошук перспекртивних бактеріальних сухих заквасок для виробництва продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування(2014) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПри дослідженнях пробіотичної здатності, кисломолочних продуктів повторно приготовлених методом перезаквашування від материнської закваски на 2-гу добу, показники кількості пробіотичних мікроорганізмів зменшуються лише на один порядок. In studies of probiotic ability of dairy products prepared by re perezakvashuvannya of maternal starters on the 2nd day, the number of probiotic microorganisms performance decreases by only one order.