Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Коригування складу водопровідної води для виготовлення безалкогольних напоїв
    (2021) Боярчук, Анна Леонідівна; Карпович, Інна Віталіївна; Чернова, Наталія Миколаївна
    Досліджено коригування складу водопровідної води за показниками жорсткості загальної та лужності загальної, вмісту загального заліза, а також перманганатної окиснюваності для виготовлення безалкогольних напоїв відповідно до чинної нормативної документації. Встановлено, що застосування АВ Сentaur та високоосновного аніоніту Dowex SBR-P у Cl-формі в технологічній схемі доочищення водопровідної води дозволяє зменшувати вміст Feзаг до 0,01 мг/дм3 та показник Лзаг до 1,5 ммоль/дм3, що задовольняє вимоги до води для виготовлення безалкогольних напоїв.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість виховання студентської молоді в дусі національної свідомості
    (2015) Карпович, Інна Віталіївна; Баглюк, Сергій Володимирович
    Проблема виховання молоді завжди була актуальною. Сьогодні метою суспільства повинно стати духовне вдосконалення людини задля переходу людства на новий виток еволюційного розвитку: від людини розумної до людини духовної. У зв’язку з цим підвищується значущість виховання молодого покоління. The problem of youth education has always been important. Today, the purpose of the society should become the spiritual perfection of man to move mankind to a new level of evolutionary development from Homo sapiens to the spiritual man. In this regard, the increased importance of education of the young generation.
  • Ескіз
    Документ
    Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків
    (2014) Сизоненко, Оксана Іванівна; Тарасенко, Юлія; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Карпович, Інна Віталіївна
    Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.