Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання якості харчових продуктів
    (2013) Коваль, Ольга Андріївна
    Суттєвий прогрес у технології харчових продуктів безпосередньо залежить від технологічних процесів, більш повного використання сировини з одночасним підвищенням якості і безпеки готових продуктів, що особливо актуально в ринкових умовах. Significant progress in the technology of food depends on process technology, better use of raw materials while increasing the quality and safety of the finished products, which is especially important in market conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів
    (2013) Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
    Для визначення структурно-механічних властивостей м’яса внесено зміни в програмне забезпечення (ULTRA UD2-70). Прилад дозволяє отримувати відповідні значення аналога коефіцієнта пористості, а також візуальну картину стану структури продукту, яка слугує показником його консистенції.
  • Ескіз
    Документ
    Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем
    (2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Запропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів. The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.
  • Ескіз
    Документ
    Соняшникове насіння як сировина для збагачення харчових продуктів
    (2012) Ковтун, Аліна Володимирівна; Коваль, Ольга Андріївна
    Перспективною сировиною для збагачення харчових продуктів важливими харчовими нутрієнтами є ядро соняшникового насіння, багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, мінеральні речовини, вітаміни, мінерали, а також містить значну кількість білка, частина якого складає незамінні амінокислоти. Promising feedstock for enriching foods are important food nutrients kernel of sunflower seeds, rich in polyunsaturated fatty acids, vitamin E, minerals, vitamins, minerals, and contains a significant amount of protein, which is part of the essential amino acids.
  • Ескіз
    Документ
    Риба білого амура як промислова сировина
    (2014) Цигоняко, Анна М.; Коваль, Ольга Андріївна
    Концепція державної політики в галузі харчування населення України передбачає доступність харчових продуктів в достатній кількості і в широкому асортименті для всіх верств населення. Одним з цінних продуктів харчування та джерелом тваринного білка є риба та рибопродукти. The concept of public policy in the field of nutrition Ukraine provides for the availability of food in sufficient quantities and in a wide range for all segments of the population. One of food and source of animal protein are fish and fish products.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз якості харчових продуктів
    (2014) Коваль, Ольга Андріївна
    Якість харчових продуктів являє собою сукупність властивостей, що визначають ступінь придатності продуктів для вживання їх в їжу відповідно до показників харчової та біологічної цінності за органічним (білки, жири, вуглеводи, ліпіди); вітамінним, мінеральним складом, засвоюваністю; органолептичними властивостями (смак, запах, колір, зовнішній вигляд, консистенція); показникам санітарно-епідемічної бездоганності. Вимоги до якості продуктів харчування піддаються змінам відповідно до розвитку науки, техніки, координуються рівнем життя населення в країні, тому рівень якості харчової продукції можна розглядати як закономірність, що відповідає розвитку галузі, стану науки і техніки, соціально-економічному положенню суспільства. Качество пищевых продуктов представляет собой совокупность свойств, определяющих степень пригодности продуктов для употребления их в пищу в соответствии с показателями пищевой и биологической ценности за органическим (белки, жиры, углеводы, липиды); витаминным, минеральным составом, усвояемостью; органолептическими свойствами (вкус, запах, цвет, внешний вид, консистенция); показателям санитарно-эпидемической безупречности. Требования к качеству продуктов питания подвергаются изменениям в соответствии с развитием науки, техники, координируются уровнем жизни населения в стране, поэтому уровень качества пищевой продукции можно рассматривать как закономерность, соответствует развитию отрасли, состояния науки и техники, социально-экономическому положению общества. The quality of food is the set of properties that determine the degree of suitability of products for their use in food under the food and biological indicators values for organic (proteins, fats, carbohydrates, lipids); vitamin, mineral composition, digestibility; organoleptic properties (taste, odor, color, appearance, texture); sanitary-epidemiological indicators perfection. Quality of food subject to change in accordance with the development of science, technology, coordinated by the standard of living in the country because the quality of food can be seen as a pattern corresponding to the industry, the state of science and technology, socio-economic situation of society.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання якості харчових продуктів
    (2014) Коваль, Ольга Андріївна
    Якість харчових продуктів являє собою сукупність властивостей, що визначають ступінь придатності продуктів для вживання їх в їжу відповідно до показників харчової та біологічної цінності за органічним (білки, жири, вуглеводи, ліпіди); вітамінним, мінеральним складом, засвоюваністю; органолептичними властивостями (смак, запах, колір, зовнішній вигляд, консистенція); санітарно-епідемічної бездоганності. Вимоги до якості продуктів харчування піддаються змінам відповідно до розвитку науки, техніки, координуються рівнем життя населення в країні, тому рівень якості харчової продукції можна розглядати як закономірність, що відповідає розвитку галузі, стану науки і техніки, соціально-економічному положенню суспільства. The quality of food is a combination of properties that determine the degree of suitability of products for their use in food to reflect the food and biological value for organic (proteins, fats, carbohydrates, lipids); vitamin, mineral composition, digestibility; organoleptic properties (taste, odor, color, appearance, texture); sanitary and epidemiological perfection. Quality of food subject to change according to the development of science, technology, coordinated by the standard of living in the country because the quality of food can be seen as a pattern that corresponds to the industry, the state of science and technology, socio-economic situation of society.