Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
    (2014) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Федорів, Віктор Михайлович
    Хлібопекарська піч може працювати з різною продуктивністю G, при цьому величина питомої витрати палива b=f (G) буде змінюватися. Раціональна робота печі досягається тоді коли питомі витрати палива досягають мінімального значення. Визначення раціональної продуктивності з точки зору економії теплоти є важливою задачею. У промислових печах однією з основних величин, найбільш чуттєвою до зміни продуктивності, є температура відпрацьованих газів івід, які ідуть із печі у навколишнє середовище. Це у свою чергу пов'язано з значною втратою теплоти з відпрацьованими газами qг. Остання величина визначає зміну витрати палива, яке не пов'язане безпосередньо з продуктивністю печі. Тому задача визначення раціональної продуктивності печі зводиться головним чином до встановлення точної або наближеної залежності величини температури відпрацьованих газів від продуктивності. Bakery oven can work with different performance G, while the value of specific fuel consumption b = f (G) will change. Rational oven operation is achieved when the specific fuel consumption reaches the minimum value. Determining efficient performance in terms of saving heat is an important task. In industrial furnaces major variables most sensitive to changes in performance are flue gas temperature andfrom which go from the oven to the environment. This in turn is associated with a significant loss of heat from the exhaust gases Qg. The latter value determines the change in fuel consumption, which is not directly related to the capacity of the furnace. Therefore, the problem of determining a rational performance ovens reduces mainly to establish the exact or approximate dependence of the flue gas temperature on the performance.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
    (2014) Ковальов, Олександр Володимирович
    Хлібопекарська піч може працювати з різною продуктивністю G, при цьому величина питомої витрати палива b = f (G) буде змінюватися. Раціональна робота печі досягається тоді коли питомі витрати палива досягають мінімального значення. Визначення раціональної продуктивності з точки зору економії теплоти є важливою задачею. У промислових печах однією з основних величин, найбільш чуттєвою до зміни продуктивності, є температура відпрацьованих газів tsid, які ідуть із печі у навколишнє середовище. Це у свою чергу пов'язано з значною втратою теплоти з відпрацьованими газами . Остання величина визначає зміну витрати палива, яке не пов'язане безпосередньо з продуктивністю печі. Тому задача визначення раціональної продуктивності печі зводиться головним чином до встановлення точної або наближеної залежності величини температури відпрацьованих газів від продуктивності. Bakery oven can work with different performance G, while value of specific fuel consumption b = f (G) will change. Rational robot furnace is achieved when the specific fuel consumption reaches the minimum value. Determining efficient performance in terms of saving heat is an important task. In industrial furnaces major variables most sensitive to changes in performance are flue gas temperature tsid, which go from the oven to the environment. This in turn is associated with a significant loss of heat from exhaust gases. The latter value determines the change in fuel consumption, which not directly related to the capacity of the furnace. Therefore, the problem of determining rational performance ovens reduces mainly to establish exact or approximate the dependence of the temperature of exhaust gases from performance.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
    (2013) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    Проведені досліджування роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння. Установлена залежність температури відпрацьованих газів від продуктивності печі. Величина витрати палива на холостий хід і коефіцієнт холостого ходу печі можуть бути використані в економічних розрахунках, пов'язаних із плануванням роботи печей і підтримки їх у гарячому резерві. Conducted investigation of the oven with recirculation of combustion products. The dependence of temperature exhaust gas from the furnace productivity. The value of fuel at idle and idle factor ovens can be used in economic calculations related to the planning of furnaces and support them in hot standby.