Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясні вироби з додаванням рослинної сировини(2015) Ковтун, Аліна ВолодимирівнаЦілями державної політики в області здорового харчування є збереження і зміцнення здоров’я населення, профілактика захворювань, пов’язаних з неправильним харчуванням дітей і дорослих. The objectives of the state policy in the field of healthy eating is the preservation and strengthening of health, prevention of diseases related to malnutrition of children and adults.Документ Рослинна сировина у створенні м'ясо-рослинних продуктів(2014) Ковтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Коваль, Ольга АндріївнаВ Україні, як і в світі суттєвим є проблема продовольства, перш за все це проблема отримання повноцінного білка, оскільки рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. На сьогодні науково-технічні розробки направлені на створення комбінованих продуктів. In Ukraine, as in the world food problem is essential, primarily a problem of getting complete protein, because the level of food affects the health, performance, quality of life. Today research and development aimed at the creation of combined products.Документ Використання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробів(2014) Ковтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра СергіївнаАналізуючи асортиментну політику закладів ресторанного господарства, можна констатувати, що асортимент кондитерських виробів типу мармелад, маршмелоу, зефір, пастила та іншої продукції власного виробництва обмежений, а обсяги виробництва та реалізації не задовольняють попит. Analyzing assortment policy institutions restaurant industry can state that the range of confectionery type jellies, marshmallow, marshmallows, candy and other products of own production is limited, and the volume production and sales do not meet the demand.