Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні вироби з додаванням рослинної сировини
    (2015) Ковтун, Аліна Володимирівна
    Цілями державної політики в області здорового харчування є збереження і зміцнення здоров’я населення, профілактика захворювань, пов’язаних з неправильним харчуванням дітей і дорослих. The objectives of the state policy in the field of healthy eating is the preservation and strengthening of health, prevention of diseases related to malnutrition of children and adults.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробів
    (2014) Ковтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра Сергіївна
    Аналізуючи асортиментну політику закладів ресторанного господарства, можна констатувати, що асортимент кондитерських виробів типу мармелад, маршмелоу, зефір, пастила та іншої продукції власного виробництва обмежений, а обсяги виробництва та реалізації не задовольняють попит. Analyzing assortment policy institutions restaurant industry can state that the range of confectionery type jellies, marshmallow, marshmallows, candy and other products of own production is limited, and the volume production and sales do not meet the demand.