Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний аналіз і безпека харчових добавок
    (2014) Айрапетова, Валерія; Ладонько, Марина; Конотоп, Катерина
    Було досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з рослинної сировини
    (2014) Конотоп, Катерина; Зоткіна, Лариса Василівна
    Проблема створення безвідходних виробництв в галузях, які перероблюють овочі є актуальною задачею і вирішується шляхом комплексної переробки сировини. The problem of creating waste production in industries that redesign vegetables is an actual problem and solved by the complex processing of raw materials.