Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру(2020) Юрченко, Дарина Юріївна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі доведено доцільність використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру.Документ Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему(2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина ЛьвівнаПріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.Документ Масляний крем зниженої калорійності(2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина ЛьвівнаВикористання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter creamДокумент Використання фізалісу - це перспективно(2013) Пушка, Ольга Сергеевна; Костюченко, Ю. І.; Корецька, Ірина ЛьвівнаНа сьогоднішній день, правильне та профілактичне харчування є досить актуальним. Знаходить широкого вжитку й нова рослинна сировина, яка багата вітамінами, макро- та мікронутрієнтами, однією з яких є фізаліс. To date, correct and preventative nutrition is very important. Finds the consumer and new plant material that is rich in vitamins, macro- and micronutrients, one of which is Physalis.Документ Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини(2013) Мельничук, Галина; Корецька, Ірина ЛьвівнаПопулярні сьогодні тонізуючі напої готують на пряно-ароматичній сировині. Вони містять речовини, збудливі, тонізуючі нервову систему, рекомендовані для вживання дорослим. Popular today tonic beverages prepared for aromatic raw materials. They contain substances excitable, nervous system tonic recommended to use an adult.Документ Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванні(2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина ЛьвівнаВнаслідок постійного зростання кількості захворювань на рак, ожиріння, діабет у світі все гострішою стає необхідність у відкриті та дослідженні нових джерел харчування. В їх основу покладені основні речовини, необхідні для повноцінної життєдіяльності людського організму:жири, білки, вуглеводи,макро- та мікроелементи, вітаміни. Due to continuous growth in the number of cancer, obesity, diabetes the world is becoming more acute need for open and exploring new sources food. At their heart are the main substances necessary for full functioning of the human body: fat, protein, carbohydrates, and macro- trace elements and vitamins.