Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре(2018) Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.Документ Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів(2013) Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаМетою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.