Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розрахунок забезпеченості основних складових при виробництві продуктів харчування
    (2012) Корецька, Ірина Львівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Розробка і широке впровадження модернізованої технології та нових видів сучасних видів сировини як вітчизняного так і імпортного походження при виробництві кондитерських виробів, прискорює науково-технічний прогрес в галузі, підвищують ефективність і продуктивність праці, дозволяють розширити асортимент виробів, їх харчову цінність, забезпечить раціональне використання основних сировинних ресурсів. The development and widespread adoption of upgraded technology and new types of modern raw materials as domestic and foreign origin in confectionery, accelerating scientific and technological progress in the field, increase efficiency and productivity, can extend the range of products, their nutritional value, ensure rational use of fixed resources.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив модифікованих крохмалів на швидкість прогріву бісквітних тістових мас
    (2014) Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
    Проведені дослідження показали, що використання даних модифікованих крохмалів позитивно впливає на процес випікання бісквітних напівфабрикатів, що можна пояснити зміною стану вільної та зв'язаної вологи в тісті. Studies have shown that the use of modified starches data has a positive effect on the process of baking biscuit half-finished products can be explained by a change in the state of free and bound water in the dough.
  • Ескіз
    Документ
    Нові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатів
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Розроблено технологію виготовлення повидла напів-фабриката, збагаченого каротином. Developed a technology production of semifinished fruit butter enriched carotene.