Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему
    (2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина Львівна
    Пріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.
  • Ескіз
    Документ
    Зниження калорійності десертів шляхом використання глюкозо-фруктозних сиропів
    (2013) Нінікало, Марія Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Метою нашої роботи було дослідити піноутворюючу здатність сухого яєчного білку з додаванням цукрозамінників. У якості цукрозамінників використовували глюкозо-фруктозні сиропи з різним вмістом декстрозного еквіваленту, а у якості контролю - нативний яєчний білок.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
    (2013) Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.