root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Корецька, Ірина Львівна
1
search.filters.author.Юрченко, Дарина Юріївна
Ключові слова
search.filters.subject.marshmallow
1
search.filters.subject.chemical analysis
1
search.filters.subject.schannat
1
search.filters.subject.whipped confectionery
1
search.filters.subject.збивний кондитерський виріб
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2019
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Корецька, Ірина Львівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.marshmallow
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Шляхи підвищення біологічної цінності зефіру
(
2019
)
Юрченко, Дарина Юріївна
;
Корецька, Ірина Львівна
Показати більше
Запропоновано новий продукт зефір «Смарагд» з додаванням гомогенізованої пасти з щавнату. Аналіз фізико-хімічних показників свідчить про кращу сбалансованость продукту з амінокислотним складом та значний вміст харчових волокон.
Показати більше