Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології східних солодощів(2019) Несен, Олександра Артурівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаМетою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.Документ Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної маси(2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина ЛьвівнаПравильно приготувати страву - максимально зберегти цілющий склад поживних речовин, які є будівельним матеріалом нашого організму, підвищити імунітет людини для протистояння несприятливим чинникам навколишнього середовища. Недостатнє споживання жирів, білків, вуглеводів, макро- і мікроелементів, вітамінів в першу чергу призводить до порушення обмінних процесів в організмі, послаблення функцій природного самозахисту. Properly cook - to preserve healthful nutritional composition substances that are the building blocks of the body, improve human immunity to withstand adverse environmental factors. Insufficient consumption of fats, proteins, carbohydrates, macro- and micronutrients, especially vitamin leads to disruption of metabolic processes in the body, easing functions natural self-defense.