Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології східних солодощів
    (2019) Несен, Олександра Артурівна; Корецька, Ірина Львівна
    Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної маси
    (2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна
    Правильно приготувати страву - максимально зберегти цілющий склад поживних речовин, які є будівельним матеріалом нашого організму, підвищити імунітет людини для протистояння несприятливим чинникам навколишнього середовища. Недостатнє споживання жирів, білків, вуглеводів, макро- і мікроелементів, вітамінів в першу чергу призводить до порушення обмінних процесів в організмі, послаблення функцій природного самозахисту. Properly cook - to preserve healthful nutritional composition substances that are the building blocks of the body, improve human immunity to withstand adverse environmental factors. Insufficient consumption of fats, proteins, carbohydrates, macro- and micronutrients, especially vitamin leads to disruption of metabolic processes in the body, easing functions natural self-defense.