Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами(2018) Споденко, Олександр Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.Документ Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах(2012) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДана характеристика популярних гідроколоїдів. The characteristic of popular hydrocolloids is given.