Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Фізико-хімічні методи підготовки до фасування споживчої тари, матеріалів і продукції(2014) Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Юхно, Михайло Іванович; Костюк, Володимир СтепановичСукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, плівкових або комбінованих матеріалів, з яких формуються "м'які" упаковки тощо, дозволяють наблизитися до виконання третьої умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "...стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару...". Поєднання цих трьох вимог відноситься до значної кількості видів продукції і їх досягнення потребує не менш значних технологічних і енергетичних зусиль, ніж у тих випадках, коли теплова обробка стосується фасованої і герметизованої продукції. Однак ці два вказаних напрямки мають подібні складові процесів. The combination of physical and chemical methods used in the process of preparing glass, cans and bottles, plastic or composite materials, which are formed "soft" packing, etc., can come close to the performance of the third condition known formula relating to ensuring the long-term storage, namely: "... sterilized product is packaged under sterile conditions in a sterile container ...". The combination of these three requirements apply to multiple products and their achievements are no less significant technological effort and energy than when cooking regard packed and pressurized products. However, these two areas have similar these components processes.Документ Багатошарові пакувальні матеріали у лініях харчових виробництв(2014) Костюк, Володимир Степанович; Костюк, Євген ВолодимировичБагатошарові пакувальні матеріали з'явилися з 60-х років минулого століття, але і сьогодні темпи їх промислового використання у виробництві і впровадження нових видів стабільно зростають (близько 5% у рік). Різноманітність можливих складових компонентів матеріалів досить велика, і властивості, що надаються підбором компонентів багатошаровому матеріалу можна досягнути різними шляхами чим задовільнити будь-які вимоги продукту і виробника. Завдяки цьому вони знаходять широке використання для фасування і пакування великого спектру продуктів. Multilayer packaging materials were from the 60s of last century, but now the pace of their industrial use in the production and implementation new species increases steadily (about 5% per year). A variety of possible constituents of materials is large enough, and properties provided by selection of components multilayer materials can be achieved by various ways than satisfy any requirements of the product and the manufacturer. Through this They are widely use for packaging and packaging wide range of products.