Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаю
    (2016) Соболєв, Олександр Іванович; Кошова, Валентина Миколаївна
    Чайний настій, як джерело біологічно активних речовин, придатний для використання у приготуванні безалкогольних напоїв; The tea extract as a source of biologically active substances suitable for use in the preparation of soft drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини
    (2016) Обща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина Миколаївна
    Сік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.