Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості пива з додаванням хвої
    (2019) Іващишин, Микола Володимирович; Кошова, Валентина Миколаївна; Смажко, Ірина Олександрівна
    Робота присвячена дослідженню можливості використання голок хвої сосни звичайної (Pinus sylvestris) і ялини для приготування особливого сорту пива ІПА, що забезпечить розширення асортименту готової продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві.На основі експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу голок хвої сосни та ялини для виробництва даного сорту пива, визначено його основні фізико-хімічні показники та органолептичні властивості.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основі
    (2015) Гуріна, Олександра; Кошова, Валентина Миколаївна; Чепель, Наталія Василівна
    Для досягнення бажаних рівнів зростання біомаси пробіотичних культур Lactobacillus spp. та Bifidobacterium spp.у технології ферментованих напоїв на молочній основі вважається доцільним додавання солодового сусла з різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу. To achieve the desired levels of growth of biomass of probiotic cultures of Lactobacillus spp. and Bifidobacterium spp.in the technology of fermented dairy based drinks is considered to be appropriate the addition of malt wort with different grain raw materials as preboring complex.