Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку
    (2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Посна, Наталія Сергіївна
    Проведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.