Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичПроведені дослідження по виробництву цукатів з хеномелесу. Визначено параметри попереднього теплового оброблення та сушіння різними способами – конвективним та в полі НВЧ. Були розроблені різні рецептури продуктів з використанням цукатів з хеномелесу – фруктові чаї в асортименті, сухі сніданки (мюслі), начинки та десертиДокумент Розроблення технології отримання снеків із кабачків(2023) Черненко, Віктор Юрійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичУ результаті досліджень було проведено сортовідбір кабачків, попередню підготовку та сушіння комбінованим способом, поєднуючи НВЧ та конвективний. Було розроблено оптимальні параметри процесу сушіння та досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продуктуДокумент Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті(2023) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичВ лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматом