Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Проведені дослідження по виробництву цукатів з хеномелесу. Визначено параметри попереднього теплового оброблення та сушіння різними способами – конвективним та в полі НВЧ. Були розроблені різні рецептури продуктів з використанням цукатів з хеномелесу – фруктові чаї в асортименті, сухі сніданки (мюслі), начинки та десерти
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології отримання снеків із кабачків
    (2023) Черненко, Віктор Юрійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    У результаті досліджень було проведено сортовідбір кабачків, попередню підготовку та сушіння комбінованим способом, поєднуючи НВЧ та конвективний. Було розроблено оптимальні параметри процесу сушіння та досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті
    (2023) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    В лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматом