Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку(2014) Круліковська, Наталія Віталіївна; Гоменюк, Ольга ОлександрівнаКуряче яйце є одним з дешевих, і тому доступних джерел білка в раціоні людини. До початку індустріалізації аграрного сектора виробництво яєць було орієнтоване виключно на місцеві ринки. Проте вже з середини минулого століття торгівля яйцями і яєчними продуктами стає глобальною. Chicken eggs are one of the cheapest and therefore available sources of protein in the human diet. Prior to the industrialization of the agricultural sector egg production was focused solely on local markets. However, since the middle of last century trade in eggs and egg products is global.