Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пива
    (2014) Роздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович
    Використання зерна гороху або солоду з нього у складі затираємих зернопродуктів в оптимальній кількості інтенсифікує процеси зброджування сусла і може покращити необхідні органолептичні показники якості пива. Using a pea or grain malting him as part zatyrayemyh grain products in optimal quantities intensifies fermentation process and can improve the organoleptic qualities needed beer.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесів синтезу попередників диметилсульфіду в солоді ячменю і гороху
    (2014) Роздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович
    Під час пророщування в зерні накопичується велика кількість попередників ДМС-П і незначна кількість ДМС. Кількість синтезованого SMM, в процесі пророщування зерна, залежить від інтенсивності білкового обміну в зерні. В процесі сушіння кількість ДМС-П значно зменшується, а кількість ДМС збільшується. Солод гороху може містити на 50-60% менше ДМС-П. ніж солод ячменю. During germination of the grain accumulates a large number of predecessors ICD-P and a small number of LCA. Number synthesized SMM, during germination of grain depends on the intensity of protein metabolism in the grain. In the process of drying the number of ICD-P is significantly reduced, and the number of ICD increases. Malt peas may contain 50-60% less than LCA-P. than barley malt.