Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Хостели - як сучасна альтернатива дорогим готелям
    (2013) Лазоренко, Наталія Петрівна; Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна
    Хостел це один з новомодних для країн СНД об'єкт туристичної інфраструктури. Хостел, це готель, в якому номери розміщені по коридорній або блокової системі, а санітарно - технічні зручності знаходяться на поверсі або у блоці. У хостелі обов'язково є умови для самостійного приготування їжі. The hostel is one of the newfangled CIS countries of tourist infrastructure. The hostel, a hotel where rooms are located on the corridor or block system and sanitary - technical facilities are on the floor or in the block. The hostel necessarily a condition for self-catering.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології діабетичного печива біскотті зі збалансованим вмістом нутрієнтів
    (2015) Григоренко, Iрина Андріївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Біскотті - це знамените італійське сухе печиво з мигдалем, з характерною довгою й вигнутою формою, яке подають до десертного вина або занурюють в каву. В перекладі з італійської «біскотті» перекладається «двічі запечене» від bis - двічі, cotto - запікати, готувати. Завдяки такому великому асортименту смаку, а також довгому терміну зберігання останнім часом біскотті набувають все більшої популярності, але при цьому дане печиво має високу калорійність та низьку харчову цінність, так як не збалансоване за хімічним складом. На сьогоднішній день принципів збалансованого харчування слід дотримуватись людям з захворюванням, пов'язаним з порушенням вуглеводного обміну — цукровим діабетом. Тому перед нами постало завдання розробити технологію діабетичного печива біскотті зі збалансованим вмістом нутрієнтів. Bіskottі - tse Banner іtalіyske Suche pechivo Migdal s, s characteristic Dovga th vignutoyu form, yak podayut to dessert wine abo zanuryuyut in kava. In perekladі s іtalіyskoї "bіskottі" perekladaєtsya "dvіchі baked" od bis - dvіchі, cotto - zapіkati, gotuvati. Zavdyaki such a great assortment of relish, and takozh Dovgiy termіnu zberіgannya ostannіm hour bіskottі carols all bіlshoї populyarnostі, ale at tsomu Dana pechivo Got temple kalorіynіst that nizku nutritive tsіnnіst so yak not zbalansovane for hіmіchnim warehouse. On the day sogodnіshnіy printsipіv zbalansovanogo harchuvannya slіd dotrimuvatis people zahvoryuvannyam s, s pov'yazanim torn down vuglevodnogo obmіnu - tsukrovim dіabetom. Tom before us Postal zavdannya rozrobiti tehnologіyu dіabetichnogo pechiva bіskottі Zi zbalansovanim vmіstom nutrієntіv.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фітнес печива зі збалансованим інгредієнтним складом
    (2014) Зозулінська, Яна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Ні для кого не секрет, що основою здорового, активного життя людини є поєднання правильного харчування і розумних спортивних навантажень, що зрештою дарує прекрасне самопочуття, відмінний настрій та міцне здоров'я. Сьогодні жінки усього світу віддають перевагу заняттям фітнесу, адже, як відомо, фітнес - система оздоровлення людського організму, яка поєднує в собі спортивні тренування з правильним харчуванням. It's no secret that the foundation of a healthy, active life is a combination of proper diet and intelligent sports stress that ultimately gives excellent health, high spirits and good health. Today, women all over the world prefer fitness, as is known fitness - recovery system of the human body, which combines athletic training with proper nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні системи безпеки в сучасних закладах готельно-ресторанного господарства
    (2014) Скарга, Н. В.; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Готель є місцем відпочинку і, як наслідок, підвищеного скупчення людей. Головною потребою кожного споживача готельних послуг, окрім комфорту, є відчуття безпеки. Під час відпочинку люди найменше думають про свою безпеку, що іноді призводить до небажаних наслідків, пов'язаних з ризиком для життя. The hotel is a place of rest and as a result of increased congestion. The main needs of our consumers of hotel services in addition to comfort, there is a sense of security. During the rest of the people least think about their safety, which sometimes leads to undesirable consequences associated with life-threatening.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою
    (2014) Січкаренко, А.; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Маффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів. Muffins - Pastry products that are in high demand in all age groups and the demand is increasing every year. Muffins steadily replacing traditional cake of the food.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи відновлення традицій єврейської кухні під час прийому хасидів в Україні
    (2014) Терещук, Іванна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Протягом кількох останніх десятиліть релігійний рух хасидизму заснувався на території України, і значна частина євреїв відвідують нашу країну щорічно, особливо багато їх приїжджає на святкування різних єврейських свят. Тому кожного року місцева влада та жителі міста Умань ретельно готується до приїзду хасидів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання кунжутного борошна при виробництві французького печива-безе макаронс
    (2014) Давиденко, Т. С.; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Макаронс (les macarons) - це французький кондитерський виріб, виготовлений із яєчних білків, цукрової пудри, мигдального борошна та харчових барвників. Зазвичай їх виготовляють у вигляді круглого печива, скріпленого між собою різноманітною начинкою. Makarons (les macarons) - this French confection made with egg whites, icing sugar, almond flour and food coloring. They are usually made in the form of round cookies, stitched together various fillings.
  • Ескіз
    Документ
    Маффіни з дієтичними та дієтично-функціональними властивостями та доцільність їх споживання дітьми хворими на цукровий діабет та целіакію
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Маффіни - один із нових видів борошняних кондитерських виробів для українських споживачів, який недавно з'явився на ринку України і швидко набув популярності і користується великим попитом у всіх вікових груп населення, особливо їх полюбляють ласувати діти. Maffіni - one іz novih vidіv boroshnyanih Konditerska virobіv for spozhivachіv of Ukrainian, yaky z'yavivsya recently at the market of Ukraine i Shvydko nabuv populyarnostі i koristuєtsya great popitom have vsіh vіkovih groups of the population, Especially їh polyublyayut lasuvati dіti.
  • Ескіз
    Документ
    Аромамаркетинг як засіб підвищення конкурентоздатності підприємств сфери HoReCa
    (2013) Лазоренко, Наталія Петрівна; Гріщенко, Д. С.
    В даній статті розглянуто питання зростання впливу аромамаркетингу на діяльність підприємств готельного господарства як засобу посилення конкурентних переваг у сфері гостинності. In this article the question of growth aromamarketing impact on hotel industry as a means of increasing competitive advantage in hospitality.
  • Ескіз
    Документ
    Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Тарасенко, Ірина Василівна
    В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.