Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет(2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаЗа результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.Документ Маффіни з дієтичними та дієтично-функціональними властивостями та доцільність їх споживання дітьми хворими на цукровий діабет та целіакію(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаМаффіни - один із нових видів борошняних кондитерських виробів для українських споживачів, який недавно з'явився на ринку України і швидко набув популярності і користується великим попитом у всіх вікових груп населення, особливо їх полюбляють ласувати діти. Maffіni - one іz novih vidіv boroshnyanih Konditerska virobіv for spozhivachіv of Ukrainian, yaky z'yavivsya recently at the market of Ukraine i Shvydko nabuv populyarnostі i koristuєtsya great popitom have vsіh vіkovih groups of the population, Especially їh polyublyayut lasuvati dіti.Документ Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Тарасенко, Ірина ВасилівнаВ статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.