Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет
    (2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    За результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.
  • Ескіз
    Документ
    Маффіни з дієтичними та дієтично-функціональними властивостями та доцільність їх споживання дітьми хворими на цукровий діабет та целіакію
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Маффіни - один із нових видів борошняних кондитерських виробів для українських споживачів, який недавно з'явився на ринку України і швидко набув популярності і користується великим попитом у всіх вікових груп населення, особливо їх полюбляють ласувати діти. Maffіni - one іz novih vidіv boroshnyanih Konditerska virobіv for spozhivachіv of Ukrainian, yaky z'yavivsya recently at the market of Ukraine i Shvydko nabuv populyarnostі i koristuєtsya great popitom have vsіh vіkovih groups of the population, Especially їh polyublyayut lasuvati dіti.
  • Ескіз
    Документ
    Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Тарасенко, Ірина Василівна
    В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.