Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет
    (2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    За результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою
    (2014) Січкаренко, А.; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Маффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів. Muffins - Pastry products that are in high demand in all age groups and the demand is increasing every year. Muffins steadily replacing traditional cake of the food.