Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеків
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Зварич, Т. В.
    Встановлено, що попередню підготовку яблук потрібно проводити у 30% -му цукровому сиропі з додатковим додаванням порошку імбиру у кількості 5%. Сушіння яблучних снеків доцільно проводити комбінованим НВЧ-конвективним способом. Established that the preliminary preparation of apples should be carried out in 30% of th sugar syrup with optional addition of ginger powder in an amount of 5%. Drying apple snacks appropriate to carry out a combined microwave-convection method.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів
    (2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germ
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами
    (2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains carotene