Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Ожина – цінна сировина для харчової промисловості
    (2023) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Ягіди ожини мають унікальний хімічний склад, вони містять значну кількість поліфенолів, представлених хлорогеновою кислотою, катехінами, лейкоантоціанідами та антоціанами. З флавоноїдів переважають антоціани. Тому ягоди чудово підходять для використання у харчовій промисловості при виробництві консервованих продуктів та для виробництва наповнювачів для молочної та кондитерської промисловості. Blackberry berries have a unique chemical composition, they contain a significant amount of polyphenols represented by chlorogenic acid, catechins, leucoanthocyanids and anthocyanins. Anthocyanins predominate among flavonoids. Therefore, the berries are excellent for use in the food industry in the production of canned products and for the production of fillers for the dairy and confectionery industries.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання продуктів, багатих антоціанами, при комплексній переробці ожини
    (2018) Горохова, Я.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного підходу можна одержати декілька продуктів – сік та порошок з вичавок. Такі продукти можна використовувати у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. As a result of the integrated approach, you can get several products - juice and powder from squeezes. Such products can be used in various industries in the food industry to enrich the products of anthocyanins.