Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні(2003) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Лезенко, Галина ОлександрівнаПроаналізовано хімічний склад яблук і продуктів їх перероблення – яблучного соку, вичавок. Охарактеризовано фізіологічну дію, яку справляють на організм людини біологічно активні речовини, що містяться в яблуках. Обгрунтовано застосування яблук у профілактичному харчуванні.Документ Використання комп'ютерного тренажера в курсі фізико-хімічних методів аналізу для студентів-технологів харчової промисловості(2004) Лезенко, Галина Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Воловик, Людмила СергіївнаРозглянуто застосування комп’ютерного тренажера на основі програми FELIX на практичних заняттях з фізико-хімічних методів аналізу при розгляді теоретичних основ методу ЯМР і застосуванні ЯМР(ПМР)- спектроскопії для встановлення структури органічних сполук.