Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лепуга, Вікторія Миколаївна
    Хлібопекарська галузь України відіграє визначну соціальну та стратегічну роль у житті суспільства, задовольняючи потреби населення в основному харчовому продукті. Хліб, маючи досить високу калорійність, за хімічним складом недостатньо збалансований. Bakery industry Ukraine plays a social and strategic role in the community to meet the needs of the population in mostly food products. Bread with relatively high calorie, chemical composition insufficiently balanced.
  • Ескіз
    Документ
    Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного
    (2016) Лепуга, Вікторія Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
    Останнім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.