Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів
    (2016) Литвин, Дарія Олексіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Ковбасні вироби - одні з найулюбленіших харчових продуктів дітей і дорослих. На прилавках наявний великий асортимент варених ковбасних виробів різної цінової категорії. Meats - one of the favorite foods of children and adults. On the shelves available a wide range of cooked sausage products in various price categories.
  • Ескіз
    Документ
    Формування соціально-психологічного клімату трудового колективу харчового підприємства
    (2014) Литвин, Дарія Олексіївна; Поденко, Віктор Петрович
    Для трудового колективу харчового підприємства характерна єдність цілей, високий рівень спілкування. Важливим для колективу є рівень його інтегрованості, згуртованості представників колективу, задоволення їхніх потреб та інтересів у трудовій діяльності, фізичному, психічному і моральному розвитку. For labor collective food business is characterized by unity of purpose, a high level of communication. Important for the team is the level of integration, cohesion representatives of the group, their needs and interests in the labor force, physical, mental and moral development.