Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації до розроблення оздоровчих харчових раціонів для військовослужбовців(2015) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, Ірина; Довга (Козачишена), Олена ОлександрівнаЗгідно наказу Міністерства оборони України № 402 «Про затвердження положення по продовольчому забезпеченню збройних сил України на мирний час», постанови Кабінету Міністрів України № 426 «Про норми забезпечення продовольчими пайками військовослужбовців» у всіх військовослужбовців передбачено трьохразове харчування, окрім службовців військово-повітряних сил, де прийнято чотирьохразове харчування. Енергетична цінність раціону військовослужбовців розподіляється таким чином: сніданок - 30-35%, обід - 40-45%, вечеря 20-30% . Zgіdno Mіnіsterstva behest of Defense of Ukraine № 402 "On zatverdzhennya provisions for prodovolchomu zabezpechennyu zbroynih forces of Ukraine to the peaceful hour", decided Kabіnetu Mіnіstrіv Ukraine № 426 "On the normalization zabezpechennya prodovolchimi rations vіyskovosluzhbovtsіv "at vsіh vіyskovosluzhbovtsіv peredbacheno trohrazove harchuvannya, okrіm sluzhbovtsіv vіyskovo-povіtryanih forces de priynyato chotirohrazove harchuvannya. Energetichna tsіnnіst ratsіonu vіyskovosluzhbovtsіv rozpodіlyaєtsya such rank: snіdanok - 30-35% obіd - 40-45%, 20-30% of the Last Supper.Документ Проблеми оптимізації харчування військовослужбовців(2014) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, ІринаПовноцінне харчування особового складу є запорукою належного фізичного розвитку і боєздатності військовослужбовців. Впровадження принципів оптимального харчування забезпечить збереження стабільного гомеостазу, метаболізму, резистентності організму. Врахування енергетичних потреб в есенційних нутрієнтах і мінорних речовинах за різних умов праці при розробленні раціонів дасть змогу прискорити відновлення боєздатності, працездатності, скоротити терміни відновлення резервів організму, реабілітації, запобігти розвитку ускладнень і хронічних захворювань.Документ Інноваційні технології ландшафтного дизайну в готельному господарстві(2014) Магалецька, Ірина; Скорик, Ю. О.Важливим економічним фактором розвитку готелів є їх архітектурно- планувальні особливості. Зелені насадження на території готелю відіграють важливу екологічну, рекреаційну та естетичну функції, є важливим композиційним елементом архітектури. An important economic factor for the development of hotels is their architectural planning features. Green plants on site play important ecological, recreational and aesthetic functions is an important compositional element of architecture.