Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії
    (2014) Мар'їна, Ніна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Використання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.