Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції в освітленні готелів
    (2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Відмінне планування освітлення вимагає не тільки серйозних технічних знань, але й дизайнерського досвіду. Технології освітлення швидко прогресують, що дозволяє створити високий рівень світлового комфорту для гостей і клієнтів готелю. Excellent lighting plan requires not only significant technical knowledge, but also design experience. Lighting technology progresses rapidly, providing a high level of lighting comfort for visitors and hotel guests.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи екобудівництва готелів
    (2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    При проектуванні екологічного дизайну якихось певних правил не існує, за винятком використання природних екологічних матеріалів.У новому світі готелів екологічного типу здатність до сталого розвитку й природні інновації є актуальними факторами. Застосування в архітектурі нових технологій й матеріалів забезпечить в майбутньому здорову екологію. When designing environmental design some specific rules exist, with the exception of natural ecological materialiv.U new world ecological type of accommodation capacity for sustainable development and innovation are important natural factors. The use of new technologies in architecture and materials provide a healthy environment in the future.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці
    (2009) Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Аміачні холодильні установки є джерелом аварійних ситуацій техногенного характеру в харчовій промисловості.Для завчасного прогнозування можливих масштабів зараження аміаком, рівня руйнувань обладнання, будівель і споруд авторами розробляється план локалізації і ліквідації аварій. Ammonia refrigeration is the source of man-made emergencies in the food industry. For early prediction of the possible extent of contamination with ammonia, destruction of equipment, buildings authors developed a plan localization and liquidation of accidents.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування виникнення й розвитку аварії на ВАТ"Чернігівський молокозавод"
    (2008) Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    В роботі наведено розрахунки глибини, площі зони хімічного зараження, тривалість вражаючої дії аміаку, час підходу хмар забрудненого повітря до об'єктів, що знаходяться поза межами заводу. The paper estimates the depth zone area of chemical contamination, the length of the harmful effect of ammonia, time of approaching clouds of polluted air to the objects that are outside the plant.
  • Ескіз
    Документ
    Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчування
    (2010) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна
    Щороку в Україні від надзвичайних ситуацій (НС) гине біля 70 тис. осіб. Тому виникає необхідність розробки заходів безаварійної зупинки об’єкту громадського харчування, що включає ряд заходів. Суспільство змушене приділяти більше уваги їх вивченню і виділяти для захисту від них щоразу більші кошти.