Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка інтелектуальної системи управління сушінням пивоварного солоду(2014) Мацебула, Дмитро Валерійович; Ельперін, Ігор ВолодимировичПроцеси сушіння є слабоформалізованим. Багато параметрів стану не вимірюються системою управління, а отже потребують постійної участі оператора і лабораторії. Для покращення спостережуваності ОУ, зменшення впливу людського фактора доцільно використати систему автоматичного управління з прогнозуючою моделлю. The drying process is weakly-formalized. Many parameters of the control system are not measured and therefore require constant human intervention and laboratories. To improve the observability of OC, reducing the impact of human factors appropriate to use the automatic control system of forecasting model.