Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, АндрійПроведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.Документ Розроблення фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини для збагачення йогуртів(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, АндрійПоказано перспективність використання лікарської рослинної сировини у виробництві йогуртів, що дає можливість розширити асортимент кисломолочних напоїв. Тhe prospects of using medicinal plant raw materials in the production of yogurts are shown, which makes it possible to expand the range of sour milk drinks