Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини екстрагуванням
    (2019) Михальська, Ліліана Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Запорожець, Юлія Владиславівна
    В роботі встановлено, що на швидкість переходу екстрактивних речовин (СР) в екстракт впливає температура екстрагенту. Під час визначення потрібної температури екстрагування враховували доцільність енергетичних затрат, а також термочутливість цільових компонентів гарбуза, особливо вітамінів. In the work it was established that the rate of transfer of extractives substances in the extract is influenced by the temperature of the extractant. When determining the desired extraction temperature, the feasibility of energy costs, as well as the thermal sensitivity of the target components of pumpkin, especially vitamins, were taken into account.