Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептур м'ясних продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичної дії
    (2020) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
    Представлено дослідження розроблених рецептур сосисок, проведені визначення основних функціонально-технологічних показників м'ясних систем: визначення вологозв’язуючої здатності, стійкості емульсії та вологоутримуючої здатності готових виробів. При розробленні рецептури сосисок спеціального призначення обрано м'ясо індиків, яке відрізняється ніжною консистенцією, соковитістю, ароматом і високими смаковими якостями. Використовували білки тваринного походження. Білкові препарати тваринного походження отримують на основі білків плазми крові, гідролізованої колагенвмісної сировини, молока, а також їх комбінації. The material presents a study of the developed recipes for sausages, determined the main functional and technological indicators of meat systems: determination of moisture-binding capacity, emulsion stability and moisture-holding capacity of finished products.When developing the recipe for special-purpose sausages, turkey meat was selected, which has a tender texture, juiciness, aroma and high taste. Used proteins of animal origin. Protein preparations of animal origin are obtained on the basis of blood plasma proteins, hydrolyzed collagen-containing raw materials, milk, as well as their combinations.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в Україні
    (2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія Іванівна
    Найширший асортимент консервів для дитячого харчування на ринку України представлений торговою маркою «Hipp» (Австрія). Підприємство виготовляє продукцію для немовлят віком від 4-х місяців до 3-х років, в тому числі і пюре з органічного м’яса індички, курки, яловичини. М'ясо-овочеве пюре представлене наступними видами: телятина з овочами, овочі з індичкою, курка в овочевому асорті, картопляне пюре з кроликом, індичка з гарбузовим пюре, броколі з рисом та кроликом тощо (у скляну тарі). The widest assortment of canned food for baby food in the Ukrainian market is represented by the trademark "Hipp" (Austria). The company produces products for infants aged from 4 months to 3 years, including mashed potatoes from turkey meat, chicken, beef. Meat and vegetable puree is represented by the following species: veal with vegetables, vegetables with turkey, chicken in vegetable assortment, mashed potatoes with rabbit, turkey with pumpkin puree, broccoli with rice and rabbit, etc. (in glass containers).
  • Ескіз
    Документ
    Розробка м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку оздоровчо-профілактичного призначення
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
    Ринок дитячого харчування є складним і водночас вкрай важливим, бо від якості й безпечності представленої на ньому продукції залежить гармонійність розвитку дитини, здоров’я людини, майбутнє нації. Для росту та забезпечення нормальної життєдіяльності організму неабияке значення має режим харчування, який включає дотримання помірності їжі, її різноманітності та графіку споживання. їжа дітей повинна мати відносно більшу енергетичну цінність, оскільки на кожний кілограм маси тіла дитині потрібна більша кількість енергії, ніж дорослій людині. Baby Food Market is both challenging and extremely important for the quality and safety of products presented it depends on the harmony of child development, health, the future of the nation. For growth and ensure the normal functioning of the body is of great importance diet that includes respect for moderation of food, the variety and consumption schedule. Meals children should have a relatively greater energy value, because each kilogram of body weight need more energy than an adult.