Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Отримання концентрованих пивних напоїв технологією виморожування
    (2024) Дяченко, Микита Вікторович; Матеіч, Павло Васильович; Куц, Анатолій Михайлович; Мукоїд, Роман Миколайович
    Популярність крафтового пива зростає завдяки різноманітності і складності його смакових і ароматичних профілів. Це досягається впровадженням особливих технологій виробництва, які дозволяють створювати унікальні стилі напою та мають гарні перспективи на українському ринку крафтових пивних напоїв. Використання інноваційних технологічних підходів, направлених на урізноманітнення ринку, сприяють розробці нових продуктів у пивній промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Способи виявлення дефектів у пиві
    (2021) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Під час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.