Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу сушіння кореню селери
    (2016) Мурашко, Катерина Сергіївна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сушіння зелені петрушки
    (2016) Перець, Анастасія Олегівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини
    (2016) Коваль, Марина Олександрівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.