Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Пшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерів(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаЗ метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.Документ Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів(2014) Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаДосліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.