Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми готельно-ресторанного бізнесу України(2023) Марчанчин, Анна Леонідівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСфера обслуговування України постійно стикається із труднощами. Проте останні роки були вкрай важкими. Український бізнес зазнав великих втрат, спершу через Covid-19, наразі ще й війна. Тому сьогодні актуальним є не тільки виявлення сучасних проблем готельно-ресторанного бізнесу, а і надання пропозицій що до їх подолання. Ukraine's service sector is constantly facing difficulties. However, the last years were extremely difficult. Ukrainian business suffered great losses, first because of Covid-19, and now also because of the war. Therefore, today it is important not only to identify the modern problems of the hotel and restaurant business, but also to provide suggestions for overcoming them.Документ Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану(2023) Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЧерез воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.Документ Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії(2021) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр ВолодимировичСьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.Документ Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні(2021) Греба, Софія Романівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ наш час готельно-ресторанна справа це стрімко розвиваюча та одна із найбільш затребуваних та найпрестижніших галузей, що приносить величезні прибутки як в Європі, так і по всьому світу. Цей бізнес як одна із складових туризму, має свій вплив і на український ринок. Запровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанний бізнес приводить до збільшення кількості гостей, а також до пошуку нових оригінальних рішень керування бізнесом. Nowadays, the hotel and restaurant business is a rapidly developing and one of the most demanded and prestigious industries, it brings huge profits both in Europe and around the world. This business, as one of the components of tourism, has its impact on the Ukrainian market. The introduction of innovative technologies in the hotel and restaurant business leads to an increase in the number of guests, as well as to the search for new original business management solutions.