Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами
    (2016) Горчинська, Юлія Петрівна; Чуприна, Наталія Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Мед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою; Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
    (2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв
    (2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення біологічної цінності медових ферментованих напоїв
    (2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено доцільність використання мікропористих мінералів у водопідготовці для приготування медових ферментованих напоїв. Удосконалена технологія дає змогу забезпечити виробництво медових ферментованих напоїв зі стабільним значенням окисно-відновного потенціалу та біологічно активних речовин, що мають лікувально-профілактичну, зокрема, імуностимулюючу дію. Established the feasibility of using microporous minerals in water treatment for the preparation of fermented honey drinks. Improved technology helps ensure the production of honey fermented beverages with a stable value of redox potential and biologically active compounds that have therapeutic and prophylactic particular immunostimulatory effect.