Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Сорбційні каталітичні завантаження для водопідготовки лікеро-горілчаного виробництва
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Сіденко, Іван Олегович
    Наведено способи коригування заліза та марганцю у воді, застосування каталітичних активних зернистих завантажень та волокнистих матеріалів
  • Ескіз
    Документ
    Активне вугілля у водопідготовці при виробництві алкогольної та безалкогольної продукції
    (2016) Юрченко, Юлія; Савлук, Павло Олександрович; Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено дослідження активного вугілля зі шкаралупи кокосового горіха, встановлено його механічні та фізико-хімічні показники, визначено перспективність застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. The research of active coal from the shell of coconut was carried out, its mechanical and physico-chemical parameters were determined, the prospects of application in water preparation for the distillery production were determined.
  • Ескіз
    Документ
    Використання мінералів при підготовці води для виробництва напоїв
    (2015) Дулька, Ольга Степанівна; Нгуен Фіонг Донг; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
    Досліджено процес зброджування квасного сусла культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae МП-10 при використанні сорбційних матеріалів на стадії водопідготовки. Вода оброблена сорбційними матеріалами суттєво впливала на тривалість бродіння. Встановлено оптимальну температуру бродіння досліджених зразків при використанні дріжджів раси Saccharomyces cerevisiae МП-10. The process of fermentation of kvass whiskey by yeast culture of Saccharomyces cerevisiae MP-10 was studied with the use of sorption materials at the stage of water treatment. Water treated with sorption materials significantly influenced the duration of fermentation. The optimum fermentation temperature of the investigated samples was determined using yeast of the Saccharomyces cerevisiae MP-10 race.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв
    (2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.