Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст
    (2012) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші
    (2015) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Для проектування рецептур багатокомпонентних харчових систем в основному використовуються підходи, що базуються на методі експериментально- статистичного моделювання та лінійного програмування, а саме симплекс- методі, в якому здійснюється скерований рух за опорними планами до оптимального розв'язання.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей
    (2014) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять похідні сироватки та сировина рослинного походження. Processing whey remains relevant direction associated with the production of composite products, which include derived serum and raw materials of plant origin.