Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження автоматизованої системи управління якістю хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    У статті розглянуто поняття «якості продукції» як узагальненого комплексного поняття та економічної категорії. Досліджено стандарти Міжнародної організації по стандартизації ISO серії 9000. Визначено основні фактори впливу на формування якості хлібопекарської продукції, а також запропоновано шляхи підвищення ефективності управління якістю за рахунок системного впливу на фактори формування якості хлібопекарської продукції. The article discusses the concept of "product quality" as a generalized concept and comprehensive economic category. Researched standards of the International Organization for Standardization ISO 9000. The main factors influencing the formation of quality bakery products, and suggests ways to improve the quality management system through effects on factors of quality bakery products
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуальний контроль якості хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається формування автоматизованої системи інтелектуального контролю якості за рахунок сукупності інформаційних ресурсів. We consider the formation of intelligent automated quality control by the totality of information resources.
  • Ескіз
    Документ
    Підтримка прийняття рішень при керуванні складним технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі онтологічної бази знань
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович
    Пропонується розробка методології інтелектуального управління взаємодією складних процесів на основі онтологічного аналізу і обробки знань з метою забезпечення якості хлібопекарської продукції та своєчасності управлінських рішень в хлібопекарському виробництві. It is proposed to develop a methodology intelligent relationship management of complex processes based on ontological analysis and process knowledge to ensure quality bakery products and timely management decisions in the baking industry.
  • Ескіз
    Документ
    Формування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керуванні якістю хлібопекарської продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович
    Розглянуто створення баз знань динамічної експертної системи для управління якістю хлібопекарської продукції, адаптованої до виникнення нештатних ситуацій, визваних високою лабільністю показників якості сировини та перебігом технологічних процесів. Consider creating a dynamic knowledge base of expert system to manage quality bakery products, adapted to the emergence of emergency situations dictated by high lability indicators of quality raw materials and course processes.
  • Ескіз
    Документ
    Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович
    Розглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції. One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.
  • Ескіз
    Документ
    Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production
  • Ескіз
    Документ
    Динамічна кваліметрія в хлібопекарському виробництві
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Розглядається відділ управління якістю як головний орган для з’ясування проблем якості. Завданням цього підрозділу має стати збирання, систематизація та обробка даних щодо зовнішнього та внутрішнього середовища з метою порівняння їх з раніше встановленими вимогами до роботи підприємства. Для розробки рішень щодо вирішення виявлених відхилень необхідні єднання та координація дій, що входить в функції відділу управління якістю. We consider quality control department as the main body to determine the quality problems. This unit should be collecting, ordering and processing of data on internal and external environment in order to compare them with previously established requirements of the enterprise. To develop solutions to address the identified deviations necessary cohesion and coordination, part of the functions of quality control department.
  • Ескіз
    Документ
    Комп’ютерна кваліметрія при управлінні технологічним комплексом хлібопекарського виробництва
    (2017) Паньков, Дмитро Васильович
    Розглянуто принципи і методи оцінки якості хлібопекарського виробництва, представлена структурна схема комп’ютерної кваліметрії. Principles and methods of assessing the quality of bakery production, shows the block diagram of computer quality control.
  • Ескіз
    Документ
    Формування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукції
    (2015) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь Дмитрович
    В задачах інтелектуального керування якістю хлібопекарської продукції важливе значення набуває комплексне оцінювання якості на основі знань експертів. In the intellectual quality control problems bakery products becomes important as comprehensive evaluation based on the knowledge of experts.