Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжуту
    (2017) Пастовенська, Анна Олегівна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Розроблено технологію виготовлення сиркової маси, збагаченої мікронутрієнтами із рослинної сировини: порошку із буряка червоного столового, суспензії із насіння кунжуту білого та вітаміну D. Досліджено мікроструктуру водних суспензій рослинних добавок. Встановлено високу здатність обраної рослинної сировини до взаємодії із водною фазою збагаченої сиркової маси
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна Олегівна
    Протягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками. In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.