Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу(2016) Пащенко, Богдан СергійовичУ роботі запропоноване технічне рішення яке полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування кутер-мішалки для отримання ковбасного фаршу.Документ Аналітичний спосіб опису мембранного розділення дисперсних систем на установках з керамічними фільтрувальними елементами(2018) Пащенко, Богдан СергійовичУ роботі наведено математичний опис процесу розділення дисперсних систем в керамічному мембранному елементі, що дозволяє розраховувати зміну швидкостей та тисків через керамічну мембрану в залежності від умов на її вході та виході, що в подальшому доцільно використовувати при проектуванні і впровадженні на відповідних технологічних етапах харчових виробництв.