Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками з високим вмістом біологічно активних сполук
    (2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Цьома, Марина
    На сьогоднішній день помадкові маси широко використовуються в технологіях кулінарної продукції закладів ресторанного господарства та харчовій промисловості. Але поряд з високими смаковими властивостями, що приваблюють споживача, мають високу калорійність і низьку харчову цінність. Тому актуальним питанням є створення продукції зі зниженою цукромісткістю і максимально можливим збалансованим хімічним складом. Одним з напрямків вирішення даного питання є збагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками, які є концентратом біологічно активних сполук.
  • Ескіз
    Документ
    Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошків
    (2014) Кривоносова, Юлія Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Досліджено вплив порошків з кабачків, імбиру та банану на споживні властивості смузі та зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності даної групи продуктів. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered squash, ginger and banana on consumer properties lane and marshmallows. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of the food groups. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.