Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі досліджено плодово-ягідне пюре заданної пропорційності. Доведено, що використання банану в технологіях холодних десертів дає можливість створити продукт з поліпшеними дегустаційними показниками.Документ Використання лохини в технології збивних десертів(2020) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир ВікторовичДосліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.Документ Шляхи зниження калорійності білкового десерту(2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПроведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.