Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Місце експериментальної лабораторної роботи в процесі вивчення органічної хімії студентами технологічних спеціальностей ВНЗ(2016) Мазур, Лариса Михайлівна; Попова, Інна Вадимівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаВ статті наведений детальний опис етапів проведення лабораторних робіт з курсу «Органічна хімія» у професійній підготовці бакалаврів за напрямами «Харчові технології та інженерія» та «Хімічна технологія» Національного університету харчових технологій. Високий рівень знань з дисципліни «Органічна хімія» забезпечує майбутньому фахівцю харчової промисловості можливість найкращого засвоєння дисциплін професійного спрямування. Stages of the laboratory work on the course "Organic Chemistry" for bachelors of specialities of "Food Technology and Engineering" and "Chemical engineering" of the National University of Food Technologies are considerated in detail in the article. The successful mastering of course " Organic chemistry " by students provides them good theoretical and practical base for better understanding of disciplines of the professional direction.Документ Самостійна робота студентів, як основна складова кредитно-модульної системи навчання(2009) Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Попова, Інна Вадимівна; Баєвська, Валентина ІванівнаВажливим фактором оптимізації вивчення органічної хімії є використання технічних засобів навчання. Підвищення значущості самостійної роботи студентів має служити одній меті – підготовці висококваліфікованих спеціалістів харчової галузі. Important factor of optimization study organic chemistry have a purpose – training highly qualified specialists for food industry.