Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства
    (2022) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв
    (2018) Жолубова, Ольга Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Метою роботи є вибір сорту рису для приготуванні ферментованих напоїв. Потрібний зразок рису повинен мати високу екстрактивність та крохмалистість. The aim of the work is to select a rice variety for the preparation of fermented beverages. The required sample of rice should have high extractability and starchy.
  • Ескіз
    Документ
    Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами
    (2016) Горчинська, Юлія Петрівна; Чуприна, Наталія Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Мед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою; Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
    (2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв
    (2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Один з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості приготування водно-спиртових екстрактів волоського горіха в технології ферментованих напоїв
    (2014) Омельчук, Станіслав; Прибильський, Віталій Леонідович
    Виготовлення водно-спиртових екстрактів із навколоплідних шкірок та листя волоського горіха має певну специфіку. Основою процесу екстрагування речовин волоського горіха, як перспективної рослинної сировини для приготування водно-спиртових екстрактів з їх подальшим застосуванням в технології ферментованих напоїв є максимальне вилучення дубильних, ароматичних та інших біологічно-активних речовин з наступною витримкою напівпродукту. Production of water-alcohol extracts of amniotic peel and leaves of the walnut has a certain specificity. Through a process of extracting substances walnut as a promising plant material for the preparation of water-alcohol extracts and their subsequent use in the technology of fermented beverages is the maximum withdrawal tannins, aromatic and other biologically active substances with the following intermediate exposure.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення біологічної цінності медових ферментованих напоїв
    (2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено доцільність використання мікропористих мінералів у водопідготовці для приготування медових ферментованих напоїв. Удосконалена технологія дає змогу забезпечити виробництво медових ферментованих напоїв зі стабільним значенням окисно-відновного потенціалу та біологічно активних речовин, що мають лікувально-профілактичну, зокрема, імуностимулюючу дію. Established the feasibility of using microporous minerals in water treatment for the preparation of fermented honey drinks. Improved technology helps ensure the production of honey fermented beverages with a stable value of redox potential and biologically active compounds that have therapeutic and prophylactic particular immunostimulatory effect.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи та проблеми виробництва ферментованих напоїв в Україні
    (2010) Прибильський, Віталій Леонідович; Наливайко, Клавдія Федорівна
    Запропонована технологія забезпечує одержання загальнооздоровчих напоїв, призначених для широких верств населення. Дослідження проводили в Національному університеті харчових технологій у напрямку розробки трьох груп медових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкоголь¬них та алкогольних. На нові напої розроблена необхідна нормативно-технічна документація. The technology gives a generall beverages for the general population. The study was conducted at the National University of Food Technologies towards the development three groups of honey fermented drinks, non-alcoholic, low-alcohol and alcohol. The new drinks developed the necessary regulatory and technical documentation.